Een planning op rolletjes voor jouw winkelpersoneel

Strobbo, de alles-in-één oplossing voor vereenvoudigd personeels- en planningsbeheer in de retailsector.

Planning & online werkroosters in de retail

Plan je teams in functie van hun beschikbaarheid. Stuur de open werktijden uit per e-mail/sms en zie meteen wie hun werktijden goed of afkeurt. Na afkeuring kan de werktijd automatisch naar een andere werknemer gestuurd worden.

Meer info over personeelsplanning en werkroosters

automatisch personeelsplanning invullen
Strobbo tool logo

Gekoppeld met jouw payroll partner

Strobbo koppelt met vrijwel elk sociaal secretariaat in België. Dankzij deze koppeling heb je geen zorgen meer over manueel werk en de bijhorende fouten. Stuur de gewerkte uren in één klik door voor een vlotte uitbetaling.

Gekoppeld met jouw interim kantoor

Dankzij de integratie met je interimkantoor wordt deze op de hoogte gebracht van de planning van je interimkrachten via mail bij het verzenden van je rooster. Je kan de prestaties van de interimkrachten apart exporteren. Het interimkantoor kan ook een login verkrijgen waarmee ze alle gegevens van de interimkrachten kunnen bekijken. Als kers op de taart synchroniseren we ook werknemers, contracten en prestaties.
Rapportage urenregistratie horeca

Rapportage

Gebruik je data om meer inzichten te creëren in je planning en omzet. Maak bijvoorbeeld dashboards van je rendabiliteit, productiviteit, ziekteverzuim en payroll. Verhoog zo snel je rendabiliteit en blijf de concurrentie bij dankzij deze inzichten.

Multi-site beheer

Met Strobbo beheer je al je personeel op één plaats, zelfs op meerdere retail locaties. Dit geeft je een makkelijk overzicht van al jouw vestigingen. Onze rapportagetool maakt het ook gemakkelijker om je kosten te beheren in functie van je omzet.

Vaardigheden van personeel per locatie

Wil je zien hoe deze tool ook bij jou kan werken?

Ontdek hoe Strobbo jouw werk makkelijker kan maken, boek jouw persoonlijke demo. 

 

Gebruik Strobbo voor de planning van je medewerkers en bespaar jezelf een hoop administratie en planning zorgen. 

Tot snel!

Waarom onze klanten overtuigd zijn?

Alle informatie die je winkelpersoneel nodig heeft direct in hun hand. Meteen via de app je werktijden bekijken, open aanvragen beantwoorden, je beschikbaarheid doorgeven en nog zo veel meer…

Nieuws

Onze specialisten delen hun ervaring en advies over slim en flexibel plannen.

Heeft u een vraag?
We zijn hier om u te helpen!