Onlinewerkrooster | Bereid je zaak voor op de zomer

Bereid je zaak voor op de zomer

We kijken er allemaal naar uit, en wees gerust het moment zal komen , dat we weer naar onze vertrouwde stamcafé’s en restaurants mogen gaan. Ben je er als uitbater klaar voor? Je menukaart is aangepast, de muren hebben een andere kleur gekregen en je hebt  zelfs die lang uitgestelde stocktelling gedaan. Je zaak is  klaar voor de grote heropening. Maar zijn jouw  personeel en de planning dat ook?

 

 

Het is aangenaam warm, de zon verwarmt nog steeds de terrassen op het plein. Ik kijk vol moed rond, op zoek naar een vrij tafeltje. Meestal zou ik het frustrerend hebben gevonden, maar na de crisis die we hebben meegemaakt, geeft het me een glimlach op mijn gezicht. Het duurt niet lang voor ik een bevriend koppel zie zitten die me met een grote glimlach mee uitnodigen aan  hun tafel. De lockdown heeft onze waardering voor sociaal contact duidelijk versterkt.”

 

Een reflectie van een veel terugkerende droom deze laatste weken, zoals ongetwijfeld voor velen onder jullie, over de heropleving van het sociale leven. Dat streepje licht en hoop waar we ons de voorbije weken aan vastklampen komt dichterbij. Zowel voor de consument die opnieuw zal kunnen genieten van de kleine geneugten van het leven,  als voor alle betrokkenen in de meest getroffen sectoren zoals de horeca, het toerisme, de evenementen, de handelszaken, de welzijnssector, enzovoorts.

Het is ondenkbaar dat de golf van vrijgevigheid die we al wekenlang meemaken met de crisis tot een einde komt na de lockdown. Na de steun aan het medisch korps en al die arbeiders die elke dag naar het front gaan; of het nu gaat om politieagenten, supermarktmedewerkers of bakkers, ben ik er zeker van dat we nog steeds een gevoel van solidariteit zullen hebben tegenover alle restaurants en winkels die tijdens de crisis hun deuren hebben moeten sluiten. Als de hulp die we hen kunnen geven ons in staat stelt om plezier en onbaatzuchtigheid te combineren, zullen deze zomer ongetwijfeld veel Belgen de terrassen bevolken en kassa’s opnieuw vullen.

 

Beter plannen om beter te werken

 

Ben jij één van die getroffen ondernemers uit de horeca of detailhandel? Dan wil jij ongetwijfeld ook deze zomer zo goed mogelijk voorbereiden, om zo je jaar of zelfs je onderneming te kunnen redden.

Het geeft hoop om te zien hoe veel restauranthouders foto's delen van de transformaties van hun zaak of winkeliers van de grote schoonmaak en sortering die ze doen om het beste te maken van deze tijd van ‘huisarrest’.

En wat als je ook van deze gedwongen rust gebruik maakt om je zaak nog beter te organiseren en je toekomstige winstgevendheid te verbeteren?

Dat klinkt mooi, niet? Maar hoe?  Bijvoorbeeld door je kostenstructuur te analyseren, na het betalen van de huur en je werknemers. Ik hoef je niet te herinneren aan de hoge sociale lasten hier in België. 

Wat als je personeel zou kunnen inhuren dat perfect geschikt is voor de behoeften van je zaak op basis van hun vaardigheden? Of zou kunnen profiteren van extra bonussen en kortingen voor hun aanwerving?

Wat als je op het einde van de dag meteen kon zien welke uren er werden gepresteerd per persoon en je deze meteen kan doorsturen naar de payroll voor uitbetaling? Of nog sterker, wat als je je personeelsplanning precies zou kunnen afstemmen op basis van de weersvoorspelling en verwachte omzet?

 

Wanneer flexibiliteit en winstgevendheid hand in hand gaan

 

Voor al deze vragen is er een all-in-one oplossing. En om je extra te ondersteunen in deze moeilijke tijden bieden we je de opstart gratis aan en betaal je pas wanneer er terug geld in de kassa zit.

Profiteer dus nu van je vrije tijd en ontdek wat automatisatie voor jouw omzet kan betekenen.

>> ONTDEK HIER MEER

 

Voeg commentaar toe

Loading