Onlinewerkrooster | Blurring, de nieuwste trend in de horeca sector!

Blurring, de nieuwste trend in de horeca sector!

Blurring is de nieuwste trend in het horeca landschap. Blurring is een concept waarbij horecazaak en retailer in elkaar overlopen. Het creëert een extra beleving en dat is nu net het geen wat je horecazaak een boost kan geven.

Blurring zorgt voor een beleving! Met het creëren van een beleving onderscheidt u zicht van de concurrentie. Daarnaast lokt het ook consumenten naar je horeca zaak en zorg je ervoor dat de bezoekduur wordt verlengd.

Er zijn een tal van creatieve ideeën op de markt gekomen. Een boekenwinkel waar je niet enkel van een boek kunt genieten maar waar er ook een tearoom aan gekoppeld is. Of een fietswinkel waar je tijdens de reparatie van een koffie kunt genieten.

Wij van onlinewerkrooster hebben een viertal inspirerende voorbeelden op een rij gezet.

WASBAR

De WASBAR is een plaats waar je kan wassen,drogen, strijken , …  kortom alles wat met een wasdienst te maken heeft . Maar er is ook een bar voorzien zodat u een drankje kan nuttigen tijdens het wassen of gewoon voor de gezelligheid. Op zondagvoormiddag heb je zelfs de mogelijkheid om te reserveren voor een heuse brunch.

Het is zo’n succes dat ze al reeds drie vestigingen hebben: Antwerpen, Gent en Kortrijk. U merkt meteen dat dit studentensteden zijn, een groot aandeel van de klanten zijn namelijk studenten. Natuurlijk mikken ze niet alleen op studenten , in de wasbar is iedereen welkom.

Barbóék

Barbóék is een boekencafé in Leuven. Een concept overgenomen van De Dry Coppen, een boekenwinkel samen met een koffiehuis, die vorig jaar zijn deuren sloot. Door de stopzetting besloten de twee trouwste klanten om Barbóék op te richten. Barbóék is heel gezellig ingericht met veel leeshoekjes maar ook met een grote tafel zodat je er rustig kan werken, lezen…

Barbóék biedt allerlei soorten koffie aan. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om een gewone koffie, espresso, koffie verkeerd enzoverder te bestellen. Voor de niet koffie drinker bieden zo ook verschillende soorten thee aan. Je kan je ook laten verwennen door de verwenkoffies zoals bijvoorbeeld een koffie tiramisu. Bij een koffie of een thee horen natuurlijk de nodige gebakjes, stukken taart, … ook deze ontbreken uiteraard niet! 

Lola bikes and coffee

Lola bikes and coffee is opgericht in Den Haag. Deze zaak onderhoud en repareert fietsen. Terwijl ze aan het werk zijn kan je genieten van een heerlijk koffie. Het team van Lola bikes and coffee hebben een eigen koffieblend ontwikkeld. Dat is lang niet het enige wat ze aanbieden van eigen kweek, de melk dat ze serveren voor de koffie is afkomstig van een eigen koe.

Graanmarkt 13

Graanmarkt 13 zijn vier zaken onder één dak. Het is een winkel met high-end producten, restaurant, luxe-appartement en accessoire – en schoencollectie. Voor iedereen wat wils,  wil je er genieten van heerlijke gerechten of wil je shoppen voor wat opmerkelijke items, dan ben je zeker aan het juiste adres.

In het restaurant gedeelte “ The Restaurant” worden er heerlijke gerechten geserveerd onder leiding van Seppe Nobels. De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen bij lokale landbouwers. Daarnaast bezitten ze ook een klein biologisch moestuintje.

Op “The first floor” worden je zintuigen verder aangescherpt. De bezielde ruimte biedt onderdak aan een accessoire – en schoencollecties. Een must-visit. Het appartement “The Apartment” biedt een mooi uitzicht over Antwerpen . In “The Store” vind je een boetiek die stijlvolle high-end mode, opmerkelijke design objecten en collectibles huisvest..

 

 

Vind je deze post interessant? Deel hem met je vrienden op social media via onderstaande knoppen en like onze facebook page om meer tips voor horeca ondernemers te ontvangen!

Voeg commentaar toe

Loading