Onlinewerkrooster | De zomer komt eraan, is jouw zaak klaar voor al die jobstudenten?

De zomer komt eraan, is jouw zaak klaar voor al die jobstudenten?

Wanneer je buiten kijkt lijkt de zomer nog veraf, maar toch in theorie is het nog maar even en dan is het weer tijd om jouw terras buiten te zetten. Heerlijk! Verdubbeling in de omzet, maar daar moet je natuurlijk ook personeel voor hebben. De studenten, die momenteel examens hebben, zijn tijdens deze zomer weer 2 maanden vrij, de ideale oplossing om jouw tekort aan te vullen. Je moet hier wel rekening houden met de contracten, dimona's etc... . Het klinkt als een hoop extra werk, maar daar kunnen wij jou perfect in ondersteunen. 


   

 Contracten met één klik afprinten en binnenkort zelfs digitaal! 

 Al die jobstudenten activeren in jouw zaak zorgt ook voor de nodige administratie. Dankzij onze tool is het allemaal eenvoudiger. Je hoeft gewoon de student in het systeem te zetten, iets wat amper 2 minuten duurt. Wanneer je deze student op de planning gaat zetten, volgt de rest vanzelf. Het studentencontract wordt automatisch door ons systeem gemaakt. Het enige wat jij nog moet doen is het afdrukken. En dat laatste is iets wat we nog willen vereenvoudigen. Wij zijn volop bezig met het live gaan voor de digitale aftekening van deze contracten. De student arriveert in jouw zaak, steekt zijn identiteitskaart in de eID-reader en jouw student kan beginnen werken. 

Dimona's automatisch, zonder zorgen 

Studenten moeten natuurlijk ook een dimona-aangifte hebben. Om te vermijden dat er iets kan mislopen kunnen wij dit voor jouw ook automatiseren. We hebben onze dimona's namelijk gelinkt aan onze tijdsregistratie. Wanneer een student aan het werk gaat en gaat inloggen via ons systeem, wordt zijn dimona-aangifte automatisch geüpdated. Hetzelfde kan worden ingesteld voor de eindtijd. Ook al blijft hij dan maar een kwartiertje langer, toch ben jij in orde wanneer er onverwacht sociale inspectie over de vloer komt. Aja, en dankzij onze tijdsregistratie heb je ook direct een overzicht over het aantal uren dat jouw student heeft gepresteerd in jouw onderneming.

Deze 2 features zorgen ervoor dat jij als horeca-ondernemer met een gerust gevoel aan de zomer kan denken. Wil jij ook genieten van deze eenvoud, klik dan hier voor een vrijblijvende demo.

 

 

Voeg commentaar toe

Loading