Onlinewerkrooster | Dimona aangiftes automatiseren dankzij Onlinewerkrooster

Dimona aangiftes automatiseren dankzij Onlinewerkrooster

Elke werkgever is verplicht om een nieuwe tewerkstelling te melden bij de RSZ. Dit aangeven kan via jouw telefoontoestel, de website van de RSZ, via uw sociaal secretariaat of via Dimona Mobile.

Maar wat als er iemand ziek valt, je hebt het enorm druk, de vervanging start met werken... en je vergeet de Dimona's aan te passen. Net op dat moment ben je niet in orde. Indien je werkt met onze tijdsregistratie die automatisch gekoppeld is met Dimona is er geen probleem meer.

Het automatiseren van uw Dimona's 

De eerste oplossing die Onlinewerkrooster je geeft is al eentje waar je enorm veel tijd mee gaat besparen. Wanneer je iemand in ons systeem registreert als gebruiker kan je aanvinken of er voor deze persoon een Dimona dient te worden gemaakt. Wanneer je de planning uitstuurt worden de Dimona's automatisch klaar gezet. Met één druk op de knop kan je ze allemaal in bulk versturen. Binnen de 5 minuten krijg je van de RSZ je PeriodID terug.
Wijzig je jouw personeelsplanning dan worden de Dimona records automatisch aangepast. Indien deze records al verzonden zijn, krijgen ze de status "update". Zo weet je dat je de updates nog moet verzenden.

De combinatie met onze tijdsregistratie 

Om het geheel nog gebruiksvriendelijker te maken kan je onze personeelsplanning ook koppelen met een tijdsregistratie. Wanneer iemand op een ander uur in- of uit klokt dan gepland, komt er dan een automatische Dimona update. Stel je hebt het voorbeeld bovenaan echt aan de hand, dan is er geen enkel probleem indien je kiest voor Onlinewerkrooster. De persoon die ziek is, klokt niet in, de Dimona aangifte annuleert automatisch. Zijn vervanger tikt in, dankzij ons systeem zal er een Dimona aangifte gebeuren! Zonder dat jij er aan hoeft te denken.Klinkt dit als muziek in de oren? Surf dan naar onze website en vraag de gratis Demo aan!

 

 

Voeg commentaar toe

Loading