Onlinewerkrooster | Wat wij onthouden hebben van Horeca Expo 2017

Wat wij onthouden hebben van Horeca Expo 2017

Elke horecaondernemer komt er of heeft de beurs al bezocht. De Horeca Expo is de grootste vakbeurs voor jullie.
Natuurlijk konden wij van Onlinewerkrooster hier niet op ontbreken. 5 dagen klantenbinding, nieuwe ondernemingen ontdekken, contracten tekenen en netwerken. Met 11 nieuwe klanten en tientallen leads kunnen wij dit alvast een geslaagde editie noemen! 

Maar wat hebben wij nog onthouden van deze editie van horecaExpo 2017?

Onlinewerkrooster Resengo

 

Digitale innovaties

Elk jaar vinden meer en meer digitale bedrijven de weg naar HorecaExpo, logisch want meer en meer bedrijven trachten digitale oplossingen aan te bieden aan jullie sector.

Vooral de volgende 2 nieuwe oplossingen zijn ons bij gebleven:

1. APICBASE

Apicbase biedt een keukenmanagement systeem met eigen hardware aan waarmee je snel en makkelijk zelf professionele food foto's kan nemen. Hierdoor kan je jouw recepturen database visualiseren. 

Meer info vind je op hun site.
Apicbase

2. AreTheyHappy

AreTheyHappy vertelt je wat klanten over jouw zaak zeggen op social media en verzamelt dit in één handig overzicht. Alle reviews, foto's en posts krijg je op één plaats. Gedaan met tijd verspillen aan urenlang zoeken en je ontdekt wat jouw klanten tevreden stelt.

Meer informatie vind je hier.
AreTheyHappy

 

Groot, groter, groots

Ok, onze stand kan zeker niet opwegen tegen die van de grootste spelers op de markt. Waan je je niet een klein beetje op een festival in Hal 6? Met de indrukwekkende stand van Desperados, de Tomorrowland-look van Delirium of de schattige chalet van La Chouffe? Heel leuk om te zien hoe er geprobeerd wordt om elkaar te overtreffen. Die bierstanden trekken natuurlijk het meest volk. Vanaf 15H00 kan je hier over de koppen lopen. Gratis werkt bij de meeste blijkbaar nog altijd ;-)! Deze standen zijn een vertrouwde waarde op de Horeca Expo, zonder zou een deel van de charme verdwijnen.