Onlinewerkrooster | Horeca-interieurs die je moet gezien hebben

Horeca-interieurs die je moet gezien hebben

Vandaag gooien we het even over een andere boeg, meestal willen we met onze blogs informeren, nu gaan we jullie even inspireren. Zeker als je nog moet verbouwen, of je gaat een zaak openen is dit een blog om te lezen. Wij zochten voor jullie de leukste horeca-interieurs in België op! 

  

Sticks 'n Bowls Antwerpen 

Laten we beginnen met deze klant even in de spotlights te plaatsen. Sticks 'n bowls opende een vestiging in Antwerpen op 8 juni en het interieur passeerde al meermaals op mijn Instagram-tijdlijn. Zelf ben ik ook enorm fan van de stijl die je hier vindt. Voornamelijk organische materialen en natuurlijke kleuren die passen bij het imago van de zaak. De afgeronde meubels zijn volledig on trend en ook de details zijn netjes aanwezig.

Onderstaande foto is afkomstig van de Facebookpagina van Sticks 'n Bowls. 

 

Domestica Gent 

Iets helemaal anders vind je in Gent. Bij Domestica straalt het interieur echt centraal in een groot herenhuis. Onderstaande foto vanop de Facebookpagina geeft je een goed gevoel waar je je aan mag verwachten. Een haard, kristallen kroonluchters, kleurcombinaties en een grote bar. Van zo'n interieur moet je natuurlijk houden, gelukkig zijn de verschillende ruimtes anders ingedeeld er is vast ééntje dat je ook de moeite vindt. 
 

 

Bar Perché Brussel

Op het 7de verdiep van Hotel Jam in Brussel vind je "Bar Perché" , een geweldig uitzicht heb je dan natuurlijk al. Toch staat deze bar in dit lijstje omdat het interieur ook geweldig is. Gouden tafels in combinatie met een kleurrijk, gestreepte bank, de bakstenen muur, rioolbuizen in combinatie met warme materialen en kleuren. Onderstaande foto is afkomstig van de Facebookpagina van Bar Perché. Ben je in de buurt, ga dan genieten van een cocktail in deze prachtige setting. 

Epiphany's Kitchen Gent


Een echt sprookje, zo kan je het restaurant van Epiphany best omschrijven. Ze heeft dan ook haar steentje bij gedragen aan het design van Epiphany's Kitchen. Feeërieke lampjes, een waterverf -look op de muren (in prachtig blauw), een bleekhouten vloer en dan nog wilde bloemen. Onderstaande prachtige foto komt van op de Facebookpagina van Epiphany's Kitchen. Dit magische plekje staat echt hoog op mijn to-do lijst! Welkom trouwens ook in ons klantenbestand Epiphany! 

Ga Nord Antwerpen 

 
Ga Nord in Antwerpen is gevestigd in een oud koetshuis van 1900 in Park Spoor Noord. Het terras buiten is heerlijk gezellig, binnen kom je terecht in een modern, Scandinavische stijl inclusief open keuken. Ben je opzoek naar dat typische Hygge -gevoel uit Scandinavië dan is Ga Nord de place to be. Ze geven deze ultramoderne look toch de nodige warmte dankzij verlichting, vachtjes op de stoelen, de planten in de ruimte en zachte kleuren. 

Onderstaande foto is afkomstig van de Facebookpagina van Ga Nord.

Le Flore Brussel


De locatie van deze horecazaak is al zo mooi, in het Ter Kamerenbos in Brussel, maar dan is er nog het interieur. Le Flore is instagrammable op het hoogste niveau. Je kan hier terecht voor een drankje, after work party en zelf een hapje. Het interieur? Dat zijn sixties tegels, rotan stoelen, roze muren, een bloemenmuur als accent, neonlampen en gouden details. Klinkt als too much. Nee hoor, onderstaande foto vanop de Facebookpagina toont dat het perfect kan. 


Je kan het dus zelf al horen, voor inspiratie hoef je heus niet naar het buitenland te kijken. België telt tal van prachtige horeca-ondernemingen met een indrukwekkend en inspirerend interieur! 

Voeg commentaar toe

Loading