Onlinewerkrooster | O'Learys sportsbar gebruikt de planningstool van Onlinewerkrooster

O'Learys sportsbar gebruikt de planningstool van Onlinewerkrooster

O’Learys is een Sportsbar gevestigd in Gent en is een onderdeel van de O’Learys Franchise uit Zweden. Het is een uniek concept en doelt op een totaalbeleving in een warme en vriendelijke sfeer. Voor ieder wat wils met Sportsbar, het restaurant met 250 plaatsen, de 18 bowlingbanen, een indoor minigolf in verschillende decors, curling op kunstijs, shuffleboarden en ook nog tal van games. Dit met een totale capaciteit van 1000 personen

 “Sportsbar met franchise concept uit Zweden”

 Laurent is mede-eigenaar van O’Learys Gent.

Toen O’Learys in september 2016 open ging, zochten ze meteen naar een manier om hun planning zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een online systeem waarmee personeel snel verwittigd kon worden, was één van de prioriteiten.

 “Onlinewerkrooster is constant bezig met het vernieuwen van het product” aldus Laurent

Laurent vertelt dat de communicatie met het personeel vlot verloopt doordat de uren worden doorgemaild. Weg met papier en opbellen. Daarenboven is Onlinewerkrooster constant bezig met het verbeteren van hun product. De financiële analyse is hiervan een voorbeeld. Het is namelijk zeer belangrijk de loonkost op de voet te volgen.

Bij Onlinewerkrooster kan je makkelijk jouw personeelskost vergelijken met de inkomsten van die dag. Hierdoor kan je jouw personeel beter gaan inplannen! 

 

Volgens Laurent bespaart Onlinewerkrooster de onderneming veel tijd en is het overzichtelijker. Zo vindt ze het interessant dat er verschillende ‘views’ ter beschikking staan: een weekoverzicht en een dagoverzicht. 
Dankzij het dagoverzicht kan je makkelijk in de gate houden wanneer personeelsleden elkaar overlappen. Daarnaast zie je voor welk personeelslid een Dimona aangifte wordt gemaakt. Als laatste feature bieden wij een dagcontract aan dat je gewoon kan printen, het bevat al de nodige wettelijke details.

 

Verder is O’Learys een innoverend bedrijf, voortdurend opzoek naar nieuwe technologieën dat digitalisering van het werkproces vereenvoudigd. Deze filosofie past perfect bij Onlinewerkrooster. Meer informatie over O'Learys vind je hier.

Wil jij net zoals Laurent tijd besparen met jouw personeelsplanning of genieten van de andere voordelen van onze planningstool.

Vraag dan jouw gratis demo aan op deze link. Wil jij ook jouw ervaring delen met onze planningstool, mail dan naar hello@onlinewerkrooster.be !! 

Voeg commentaar toe

Loading