Onlinewerkrooster | Het karakter en de planningsmethode van de Bokmolenhoeve

Het karakter en de planningsmethode van de Bokmolenhoeve

Regelmatig zetten wij onze klanten in de kijken. Deze week hebben we gekozen voor "De Bokmolenhoeve". De Bokmolenhoeve is een taverne/bistro/restaurant met een breed publiek. Jong en oud kan terecht in het landelijk ingerichte chalet of op het gezellige terras, dat uitkijkt op de speeltuin en vijver met siereendjes, struisvogels en siervogels. We spraken met Luc, de chefkok, die ons meer vertelde over zijn zaak en de integratie van Onlinewerkrooster.

“Terras met uitzicht op vijver met dieren”

Wat de Bokmolenhoeve bijzonder maakt is karakter, dit hoeverestaurant ligt in een echt prachtig bosrijk gebied. Luc vertelt ons dat zijn broer een handel in pluimvee heeft, achter de hoeve lopen er honderden speciale kippen en eenden. Deze kan je bewonderen vanaf het terras. 

“Karakter in bosrijk gebied”

De Bokmolenhoeve was vroeger lang bezig met het inplannen van personeel. Dankzij Onlinewerkrooster is het voor hen makkelijker om afspraken te maken en te communiceren met het personeel. Door de automatische Dimona aangiftes, besparen ze veel tijd en gaat alles vlotter. Luc zegt dat de planning nu op 5 minuutjes klaar is. Het personeel kan hun beschikbaarheid onmiddellijk doorgeven en alles verloopt nu correct. personeel. Met Onlinewerkrooster kruipen er geen fouten meer in het werkrooster van de Bokmolenhoeve. Luc zegt makkelijk een halve dag te besparen met het gebruiken van Onlinewerkrooster.

 

“Klaar en correct op 5 minuutjes”

Het online plannen van de werkroosters is volgens Luc efficiënter en interessant aangezien Onlinewerkrooster steeds bezig is met vernieuwen. De volgende stap in de Bokmolenhoeve was het digitaliseren van het reservatiesysteem. Ondertussen staat dit ook volledig op punt. En natuurlijk kan dit systeem worden geïntegreerd in Onlinwerkrooster, zoals je kan zien op bovenstaande foto. 

Wil jij ook aan in deze rubriek aan het woord komen? Mail naar hello@onlinewerkrooster.be
Meer weten over de Bokmolenhoeve, dat kan hier!!! 

Vraag je graag een gratis demo voor de automatiseren van jouw personeelsplanning, doe dat dan hier!

 

 

Voeg commentaar toe

Loading