Onlinewerkrooster | Het verlofbeheer van je horecazaak, zo simpel kan het zijn!

Het verlofbeheer van je horecazaak, zo simpel kan het zijn!

Voor iedere horecazaak, is het verlofbeheer van hun werknemers belangrijk. Dit kan een zeer ingewikkeld proces worden wanneer het aantal werknemers toeneemt.
Als horeca ondernemer moetje ervoor zorgen dat je iedere dag voldoende mensen ter beschikking hebt.

Het beheren van het verlof voor het personeel is tijdrovend, daarnaast worden de verlof aanvragen vaak via een papieren formulier of mondeling aangevraagd. Dit creëert een hoop administratie en kan soms leiden tot discussies over al dan niet goedgekeurd verlof.

De oplossing hiervoor is het digitaliseren van je verlofbeheer. Er bestaan zelfs gespecialiseerde oplossingen voor de Horeca waarmee je zowel je vast personeel als je extra's kan beheren.  

Het personeel krijgt een duidelijk overzicht met het aantal uren die nog opgepakt mogen worden. Een bijkomende functie is dat het personeel kan nooit meer verlof nemen dat ze niet meer resterend hebben. Dit kost u minder tijd in de administratie.

Een extra voordeel van zulke horecasoftware is dat je hebt de snel een overzicht hebt met  de verlofsaldo's van je werknemers . Zo moet je ze zelf niet handmatig gaan liggen zoeken en tellen. 

Indien je pakket ook beschikt over een tijdsregistratie, kan zelfs het  beheren van de overuren, geautomatiseerd worden.

 

 

Eens personeelslid kan op elk moment en van op ieder toestel verlof aanvragen.
Nooit meer "oh ja ik ben vergeten verlof te vragen".

 

Wanneer de de verlofaanvraag is ingegeven krijgt de chef een melding en kan het verlof worden goed- of afgekeurd.

 

 

 

 

 

Voeg commentaar toe

Loading