Onlinewerkrooster | Video: Horeca kostenmanagement met Peter De Clerck van Antwerp Boulevard

Video: Horeca kostenmanagement met Peter De Clerck van Antwerp Boulevard

In deze aflevering van Horeca Insights spreken we met Peter van Antwerp Boulevard. Leer welke kosten je kan beheersen en hoe je out of the box kan denken om kosten te besparen. Peter deelt hoe hij met zijn jarenlange ervaring geleerd heeft om te kijken naar details en de mogelijk impact van kosten en besparingen. Daarnaast geeft hij ook zijn visie op het kiezen van de juiste inrichting en concept voor je horeca zaak

Geen tijd voor de video te bekijken, hier alvast even de link naar Spotify. 

 

Horeca kostenmanagement met Peter De Clerck van Antwerp Boulevard


Peter heeft met Antwerp Boulevard een 80tal mensen in dienst. Hij heeft meerdere zaken op de Antwerpse Keyserlei en ondertussen is Bier Central ook geopend in Gent. Hij heeft heel wat kennis opgebouwd wanneer het gaat over kostenmanagement.

Zo kwam hij te weten dat de gratis borrelnootjes bij het drankje hem per vestiging €1000 per maand kosten. Je ontdekt dus dat gratis eigenlijk niet bestaat en zeg dus nooit "maar" borrelnootjes ;-)! Zoiets gaat natuurlijk niet gepaard zonder wat gemor van de klanten, maar wat Peter ook ontdekte was dat hij nog nooit zoveel zakjes chips en borrelhapjes had verkocht. Iets afschaffen leidt niet enkel tot besparing, maar ook tot extra inkomsten. 

Bovenstaande is natuurlijk afhankelijk van jouw concept, anders reken je zo'n uitgavenkost bij jouw eigen marketingbudget. De data krijg je uit het boekhoudpakket en het kassasysteem.

Bekijk de volledige video hier

De link van de podcast vind je hier.
En ook op Spotify hebben wij ondertussen een kanaal, klik maar even hier

 

 

 

 

Commentaren (2) -

  • Suganthan

    9/05/2019 15:38:44 | Antwoord

    Sugathan1

  • Suganthan

    9/05/2019 15:38:48 | Antwoord

    Sugathan1

Voeg commentaar toe

Loading