logo online werkrooster
logo onlinewerkrooster horeca personeelsplanning

Bespaar uren per week door onze All-In-1 Horeca oplossing

24/7 Verlofbeheer

Beheer online het verlof en de beschikbaarheid
van je medewerkers. Hou je verlofsaldo's up to date.

Personeelsplanning

Laad je weekplanning en wijzig via drag'n drop.
Bekijk direct de beschikbaarheid van je medewerkers.

Hardwareloze tikklok

Een tikklok zonder aankoop van dure hardware.
Controleer de tijdsregistraties direct t.o.v. de planning.

Export naar uw sociaal secretariaat

Geef de gewerkte tijden en vakanties, op het
eind van de maand, door met 1 druk op de knop

Automatische Dimona's
& Contracten

Verstuur je dimona's en maak je contracten via je planning;
Corrigeer dimona's automatisch ahv onze tikklok
Meer info

Meer dan 150 ondernemingen in België en daarbuiten vertrouwen op Onlinewerkrooster
voor de automatisatie van hun personeelsadministratie.

Reeds meer dan 30.000 automatische dimona's verzonden.

cloud_done

Altijd beschikbaar

“Onlinewerkrooster heeft onze personeelsplanning visueel en overzichtelijk gemaakt. Een duidelijke weergave en altijd bereikbaar.”
Pieter CarlosQuinto

Pieter van Mullem

Salons Carlos Quinto
supervisor_account

Geen discussie mogelijk

“Geen gedoe met excel etc, gewoon simpel en werkend zoals het hoort! Een geweldig doordacht systeem, discussies tussen werknemer en werkgever zijn niet meer mogelijk.”
Sander Kafaat

Sander de Swert

't Kafaat
snelheid

Snel en efficiënt

“Onlinewerkrooster is een belangrijke stap geweest voor hotel Van der valk Beveren naar een efficiëntere planning en biedt transparantie naar ons personeel, wij zijn overtuigd en onze medewerkers ook! ”
Tim van der Valk

Tim van der Valk

Van der Valk Beveren
cloud_done

Gedaan met bellen

“Ambiotel bespaart zeker 2 uur per week door het gebruik van onlinewerkrooster. Ik hoef niet meer rond te bellen en onze personeelsplanning is veel overzichtelijker geworden”
Shana

Shana

Ambiotel
supervisor_account

Eenvoudig gebruik

“We hebben een aantal systemen getest, Onlinewerkrooster sprong eruit door het eenvoudig gebruik. Het is duidelijk en alles is geautomatiseerd. Vroeger was ik zelfs op vakantie bezig met het tijdig versturen van dimona’s nu gaat dit automatisch”
snelheid

Personeelskosten controle

“Dankzij onlinewerkrooster loopt onze communicatie met het personeel een stuk vlotter. Via de finianciële analyse kunnen we gemakkelijk onze personeelskosten in de gaten houden ”
Petra

Petra

O'Learys
Horeca personeelsplanning en tijdregistratie
Op maat gemaakt voor Café's, Restaurants, clubs en hotels incl. Dimona koppeling.
personeelsplanning voorstel

Planningsvoorstel

Onlinewerkrooster kijkt naar een aantal factoren zoals afgelopen planningen, weer, omzet en reservaties om zo een volledige planning voor te stellen. Jij hoeft enkel nog aanpassingen te doen waar nodig!

Interactief

Interactief

Je personeel wordt verwittigd via mail/sms wanneer ze nieuwe werktijden gekregen hebben in het systeem. Hierna kunnen ze meteen bevestigen of afkeuren waardoor discussies vermeden worden

Open werktijden

Open werktijden

Verstuur een werktijd naar al het gekwalificeerde en geselecteerde personeel. Wie het eerst reageert, mag komen werken. Ook erg handig wanneer je dringend iemand extra nodig hebt.

Dimona

Dimona integratie

Goedgekeurde werktijden worden gesynct met Dimona (manueel of automatisch). Via onlinewerkrooster kunnen er ook dimona wijzingen/annulaties doorgevoerd worden.

On Steroids
gewerkte uren

Log de gewerkte uren

Vanaf 2017 mag een student nog 475 werken onder het statuut van een student. Hier moet hij aangegeven worden als Extra. Onlinewerkrooster trackt de gepresteerde uren zodat jij direct kan zien wie nog inzetbaar is als student

automatische dimona's'

Automatisch dimona's

Maak je nooit meer zorgen over je dimona aangiftes! Uur aangiftes worden automatisch geüpdatet aan de hand van de tijdregistraties en, indien gewenst, direct verstuurd naar Dimona. Wanneer iemand begint te werken waarvoor je nog geen Dimona ingegeven hebt, wordt er automatisch een Dimona record aangemaakt.

omzet

Inplannen ahv. omzet

Maak een optimale personeelsplanning aan de hand van de geschatte omzet van de dag. De omzet geschiedenis kan opgehaald worden uit het systeem of uit je kassa, zodat wij een gedetailleerde planningsoptimalisatie kunnen voorstellen.

contracten

Student Contracten

Maak automatisch dagcontracten voor de studenten die je ingepland hebt. Druk deze af met 1 druk op de knop, alle nodige info wordt automatisch ingevuld. Binnenkort kan je deze zelfs online laten aftekenen

Hoe werkt het

Planning inladen
De personeels-chef laadt een standaard weekrooster in of begint vanaf een blanco rooster.  Hierbij houdt het systeem automatisch rekening met het goedgekeurde verlof en de standaard werkdagen van het personeel.
Planning updaten
De personeels-chef doet de nodige aanpassingen aan het rooster. Je horeca rooster maken was nog nooit zo gemakkelijk.
Planning verzenden
De werktijden worden verzonden naar het personeel via mail en/of sms.
Werktijden goedkeuren
Het personeel logt in en bevestigen ze dat ze kunnen komen werken, of ze keuren hun werktijd af.
Sync met Dimona
Indien actief, stuurt het systeem de werktijden naar Dimona. Dit kan u automatisch, maar ook manueel starten. Aanpassingen/annulaties worden ook gesynct volgens de regels van Dimona. (ook combineerbaar met onze tikklok)
Reacties nakijken
De personeels-chef kijkt wie kan komen werken en wordt verwittigd wanneer iemand zijn werktijd(en) heeft afgekeurd. Indien geactiveerd, stuurt het systeem bij een afgekeurde werktijd, automatisch de werktijd naar een nog beschikbaar personeelslid.
Export prestaties
Indien geactiveerd, wordt de planning geverifieerd met de effectief gewerkte tijden. Na deze verificatie kunnen de werktijden verstuurd worden naar je sociaal secretariaat.
 
Nog niet overtuigd?
Schrijf je in voor onze webinar elke vrijdag om 17.00 en ervaar wat onlinewerkrooster voor jouw zaak kan betekenen!
Awesome u heeft zich succesvol ingeschreven voor onze webinar!
U ontvangt zo dadelijk een email met verdere instructies op .

Over Ons

Wij zijn een jonge enthousiaste Belgische startup met ruim 15 jaar ervaring in de IT wereld. Onze missie is het vereenvoudigen en versnellen van de administratieve taken mbt. personeelsplannig.

Ons team staat altijd paraat om jouw specifieke vragen te beantwoorden of technische issues op te lossen. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal! Wij zijn 24/7 bereikbaar voor support en reageren volgens onze statistieken, gemiddeld binnen de 15 minuten.

Deel jij onze missie en denk jij dat je mee kunt tijdens ons dagelijks potje biljart?
Bekijk dan snel onze jobs pagina.

Ondersteund door: